Home > Informatie > Garantie

Garantie

Kwaliteit staat bij ons voorop daarom bieden wij op onze glazen schuifwanden maar liefst 5 jaar garantie. De garantie omvat: 5 jaar garantie op materiaal en/of constructiefouten.

De garantie vervalt voor gebreken die het gevolg zijn van:

  • Normale slijtage.
  • Onoordeelkundig gebruik.
  • Niet of onjuist uitgevoerd onderhoud.
  • Wijzigingen uitgevoerd door opdrachtgever of derden.
  • Bij zelfmontage vervalt de garantie op montage- en aansluitfouten.
  • Indien de klacht of storing te wijten is aan invloed van buitenaf en welke niet terug te leiden is naar kwaliteit van het product. Hieronder verstaan wij, schade ontstaan door b.v. storm, zuigwind, hagel, braak, inbraak, vandalisme etc.

Garantie bij zelfmontage

Heeft u de glazen schuifwanden zelf gemonteerd dan heeft u bij ons gewoon garantie. Wij kunnen u nieuwe onderdelen toezenden zodat u de onderdelen zelf kunt vervangen, het defecte onderdeel hebben we dan retour nodig voor het afhandelen van de garantie. Is het voor u niet mogelijk om het defect zelf te vervangen? Wij kunnen het product ophalen en het defect laten repareren bij onze fabrikant. Na reparatie bezorgen wij het product bij u retour.

Heeft u de producten bij ons afgehaald dan brengen wij kosten voor het ophalen en retour bezorgen in rekening. Wanneer wij de producten bij u bezorgd hebben dan komen wij deze kosteloos ophalen en retour bezorgen. Het is ook mogelijk dat één van onze montagebedrijven het defect bij u op locatie komt repareren, echter zullen deze hier wel kosten voor in rekening brengen.

Garantie bij montage

Zijn de glazen schuifwanden door één van onze montagebedrijven gemonteerd dan wordt de garantie mits mogelijk op locatie gerepareerd. De eerste 2 jaar zit binnen de garantie ook de arbeidsloon en voorrijkosten, na 2 jaar worden de arbeidskosten en voorrijkosten in rekening gebracht. Eventuele kosten voor steiger, hoog-schaarwerker of andere speciale klimwerktuig worden altijd in rekening gebracht ook tijdens de garantieperiode.

Aandachtspunten

  • Bij storm / harde wind de glazen schuifwanden helemaal openenom zuigwind te voorkomen.

Onderhoud / Schoonmaken

  • Frame en glas regelmatig schoonmaken d.m.v. water en een licht sopje; (geen agressieve middelen of schuurmiddelen)
  • De rails van de glazen schuifwanden regelmatig zand vrijmaken, om eventuele extra slijtage en/of beschadigingen te voorkomen.
  • Voor een extra beschermlaag is het aan te bevelen het frame 1x per jaar in de wax te zetten.

Contact opnemen

Neem bij twijfel en/of vragen gerust contact met ons op.

Op zoek naar schuif glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.schuifglaswand.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden