+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (2878 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over SchuifGlaswand.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 ... 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 ... 288 - Volgende
(beoordeling 81 t/m 90 van 2878 beoordelingen)
07-01-2020
Frank (Zetten)
Prijs:
Kwaliteit:

Geen enkele klacht
De levering is door mij opgehaald. Ik ben vriendelijk ontvangen, alles gecontroleerd en verder afgehandeld. Ik had verzocht of de geleideprofielen 5 cm langer geleverd konden worden. Dit is geregeld zonder extra kosten!
Afgelopen weekend gemonteerd en het werkt prima. Ook erg stil (op zolder stond de wasmachine aan en ik wist niet zeker of de motor werkte totdat ik de lamellen naar beneden zal zakken).

07-01-2020
Irma Hermus (Etten-Leur)
Prijs:
Kwaliteit:

Prima!
Levering prima. Afgelopen weekend hebben we ze opgehangen en tot nu toe draaien ze prima.

06-01-2020
A Bouman (DOETINCHEM)
Prijs:
Kwaliteit:

Spie geleverd
Prima

06-01-2020
Vd elzen (Geffen)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed
Goed

04-01-2020
Jeroen (Hooglede (Belgiƫ))
Prijs:
Kwaliteit:

Super!
Goede en vriendelijke bezorger!
- Rolluik zelf: geen krassen, goed verpakt, kwaliteit nog te bepalen (pas geplaatst)
- Wij zijn tot nu toe zeer tevreden van bestelling tot ingebruikname :)

04-01-2020
Ger Meijers (Kerkrade)
Prijs:
Kwaliteit:

Gekoppeld rolluik
Ik ga het komende week installeren. Ik hoop dat het gekoppeld is. Want de geleverde luiken zitten in appartement dozen conform de lengte van de onderscheidenlijke. Maar dat zie ik komende week wel.

04-01-2020
A Pellikaan (Sliedrecht)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluiken
Service goed tot zeer goed afmeting veranderd prima in orde. bestelling keurig aangegeven hoe laat bezorgd enz kwaliteit kan ik nog niet echt over oordelen ze hangen nog niet maar moet iets invullen!!!

03-01-2020
Ricardo (Winterswijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Zeer goed
Goede en vriendelijk bezorger

03-01-2020
Raf (Groningen)
Prijs:
Kwaliteit:

Super!
Ga zo door...

03-01-2020
J de koning (Hoogvliet)
Prijs:
Kwaliteit:

Service
Alles verliep voorspoedig alleen een klein beetje hulp bij inladen zou welkom zijn

Vorige - 1 ... 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 ... 288 - Volgende
(beoordeling 81 t/m 90 van 2878 beoordelingen)
Op zoek naar schuif glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.schuifglaswand.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden