+31 (0) 486 850 119 (voorkeur via e-mail)
Klantenscore: 9,0/10 (3253 beoordelingen)
Kom ook eens kijken in onze showroom!
Telefoon: +31 (0) 486 850 119
Home - Beoordelingen

Beoordelingen

Geef uw eigen mening over SchuifGlaswand.nl en laat een beoordeling achter.

 
Slecht
Matig
Voldoende
Goed
Zeer goed
Prijs
Kwaliteit
Uw naam
Uw woonplaats
Uw e-mailadres

Dit e-mailadres wordt niet geplaatst op de website,
maar enkel gebruikt om eventueel contact met u op te nemen over deze beoordeling.
Titel van uw beoordeling
Uw beoordeling
 

Meningen van anderen

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 326 - Volgende
(beoordeling 11 t/m 20 van 3253 beoordelingen)
27-05-2020
Hans (Baarn)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Binnen de levertijd geleverd. Gemonteerd en ziet er mooi degelijk uit. We zijn er zeer blij mee!!

27-05-2020
P. Lindner (HORST)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens onder overkapping
Ik heb 2 screens zelf geplaatst. 3mx2m. Super goed te monteren mbv de beschikbare video's. Afstelling en afmontage heel goed. Ben er super blij mee. Strak geplande levering overigens, pluim daarvoor.

27-05-2020
Kelly (Woerden)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie rolluiken
Zeer nette aflevering en het ziet er super uit. Heel erg blij mee

27-05-2020
Gwen (Zutphen)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooie rolluiken
Wij hebben twee elektrische rolluiken gekocht en zelf opgehangen. Mooie rolluiken en makkelijk op te hangen. Werken perfect! Wij zijn er heel blij mee.

27-05-2020
J keuken (Ede)
Prijs:
Kwaliteit:

Screens
Mooie screens gekocht en hangen goed
Dit was de tweede keer dat we hier iets hebben gekocht
Goede service

27-05-2020
Marko (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

Blij
Vanmiddag mijn rolluiken opgehaald. Ben er erg blij mee. En dat voor die prijs.

27-05-2020
Wouter (Apeldoorn)
Prijs:
Kwaliteit:

Goed betrouwbaar bedrijf!
Goed advies per telefoon, levertijd iets langer dan verwacht maar was allemaal zeer goed verpakt en mooie kwaliteit. Prijstechnisch bijna de goedkoopste....maar de goedkoopste kwam onbetrouwbaar over......dus zeer blij en tevreden over de keuze om bij JVS te kopen!

27-05-2020
Van oers (Breda)
Prijs:
Kwaliteit:

Jaloezie
Prima kwaliteit snelle levering

27-05-2020
E bergenhenegouwen (Wateringen)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnenscherm
Internet zijd werk niet op je telefoon

27-05-2020
Olaf (Apeldoorn)
Prijs:
Kwaliteit:

Inzethorren
Perfecte levering en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeer vriendelijke bezorger waarbij het betalen via de pin zeer goed verliep.

Enig minpuntje van ons was dat de levering zeer lang op zich liet wachten en dat wij er zelf achteraan hebben moeten bellen.
Maar wij zijn zeer tevreden over JVS en bevelen ze aan iedereen aan.

Vorige - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 ... 326 - Volgende
(beoordeling 11 t/m 20 van 3253 beoordelingen)
Op zoek naar schuif glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.schuifglaswand.nl
E-Mail:
Copyright © 2020 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden