Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over SchuifGlaswand.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

28-09-2023
Dennis (Doesburg)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden
Ben zeer tevreden al meerdere aankopen gedaan

28-09-2023
Nick Erlenhof (Kleve, Duitsland)
Prijs:
Kwaliteit:

Kwaliteit en prijs
Ik ben meer dan tevreden. Echt supervriendelijke en beleefde ontvangst bij het afhalen, makkelijke en zelfs leuke betaling bij de automaat en een product van hoge kwaliteit. Ik denk dat ik een trouwe klant ga worden.

22-09-2023
C van den Broek (Oss)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden
Wij zijn tevreden over de aankoop en installatie van de veranda, alles verliep volgens afspraak en correct

21-09-2023
Floris de Wildt (Rotterdam)
Prijs:
Kwaliteit:

Mooi zonnescherm voor goede prijs!
Erg tevreden met mijn zonnescherm! en dat voor die prijs!!!!

19-09-2023
R Hagewoud (Meppel)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden
Wederom zeer tevreden met de producten , ook andere mensen verwezen naar jullie site

19-09-2023
Renaud Merkelbagh (Den Haag)
Prijs:
Kwaliteit:

Balero - Top product voor een zeer goede prijs
Echt super tevreden. Helaas duurde de levering wel wat langer dan initieel aangegeven.

18-09-2023
Sjouke (HARLINGEN)
Prijs:
Kwaliteit:

Zijgeleiding
Het materiaal is prima maar de levering duurde relatief lang en werd bezorgd/achtergelaten op een verkeerd adres. Wel opgelost natuurlijk. Maar mede in dit kader vind ik de bezorgkosten aan de hoge kant.

18-09-2023
Marco (Benthuizen)
Prijs:
Kwaliteit:

Tevreden
Snelle levering en prima kwaliteit

18-09-2023
Rien Jongenelen (Oudenbosch)
Prijs:
Kwaliteit:

2 rolluiken
Dat is goed materiaal voor de prijs zeker waard.

15-09-2023
Rob Albers (Schaijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Super
Mooi overkapping voor een zeer nette prijs, de monteurs werken netjes en alles gaat in overleg. Na het plaatsen ruimen ze ook weer alles op👍

Op zoek naar schuif glaswanden, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.schuifglaswand.nl
E-Mail:
Copyright © 2023 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden